Пройти тест онлайн

Прокачуємо англійську в Telegram: марафон для підлітків

Марафон разговорного английского в Первом Кембриджском образовательном центре
24.10.2022

У Першому Кембриджському центрі незабаром розпочнеться Telegram-марафон для підлітків, під час якого ми прокачуватимемо communication skills.

Коли: з 31 жовтня по 4 листопада

Де: Telegram-канал «Cambridge Teens»

Кому буде корисно?

Іноді школярі під час навчання, а потім, готуючись до випускних іспитів, зосереджуються на правилах, граматиці та муштрують підручники.

Тоді як розмовній англійській приділяють набагато менше уваги, а то і зовсім забувають про говоріння. Проте, це дуже важливо для всебічного та глибокого вивчення будь-якої мови, адже все вивчене слід регулярно застосовувати на практиці.

Крім цього, для написання цікавих та різноманітних власних висловлювань також варто регулярно поповнювати лексичний запас. А також, це хороший старт для підготовки до усних співбесід у закордонні виші.

Саме тому підлітками буде корисно долучитись до марафону, перевірити свої знання та здобути нові.

Що буде?

Марафон створений для того, щоб ви навчились коректно вести комунікацію англійською за різних життєвих обставин. Цього разу ми говоритимемо про спілкування з іноземцями, а саме:

  • як не банально привітатись і ввічливо відповісти при знайомстві англійською,
  • як не схибити з жестами у розмові з іноземцем або за кордоном,
  • як ввічливо подякувати в різних обставинах,
  • як коректно перепитати про щось незрозуміле,
  • як люб'язно завершити розмову.

Ви вивчите фрази, що допоможуть скласти про себе гарне перше враження, виручать вас і під час формального, і під час неформального спілкування.

Тож, поки навчальний рік у розпалі, час поглиблювати свої знання англійської та готуватись не тільки до ЗНО, а і до подальших викликів на роботі та у житті.

Вирішили приєднатись? Чекатимемо на вас у Telegram-каналі «Cambridge Teens»!

Нагадуємо, що ви також можете почати прокачувати свою англійську комплексно на другому модулі наших курсів, у який нещодавно відкрився набір. Детальніше про таку можливість ми писали у цій новині.

«Я хочу вивчати англійську, але…»: відповіді на поширені питання про навчання у нашому центрі

Читати далі