Пройти тест онлайн

Особистий кабінет на cambridge.ua: що це і для чого він потрібний?

Личный кабинет на cambridge.ua: что это и зачем он нужен?
1.08.2023

На сайті First Cambridge Centre зʼявилась нова функція — зручний простір для студентів та їхніх батьків — персональний кабінет. Тепер вся необхідна інформація про навчання та організаційні процеси буде доступна у вашому особистому кабінеті.

Зокрема, тепер студенти можуть:

  • бачити розклад занять, кабінет, де проходитиме урок або постійне посилання на зустріч в Zoom,
  • знайти всі домашні завдання та організаційну інформацію від викладача у загальній стрічці,
  • а також особисті або додаткові завдання від викладача у розділі «Призначені завдання»,
  • виконувати та надсилати письмові роботи,
  • отримувати фідбек від викладача на свої роботи,
  • бачити дати модульних тестів та завершення курсів, аби не пропустити ці важливі етапи,
  • а у фіналі — отримати сертифікат про завершення курсу.

Важливо: домашні завдання, які надсилає студент через особистий кабінет бачитиме лише викладач.

Особистий кабінет на cambridge.ua: що це і для чого він потрібний?

Як зареєструватись?

Для того, щоб зареєструватись та отримувати всю корисну інформацію в одному місці, охочі мають перейти за посиланням та ввести в реєстраційне поле свою пошту.

Зверніть увагу: студент має ввести лише ту електронну адресу, яка вже є в системі освітнього центру. Тобто це та скринька, яку залишав студент при реєстрації на навчання.

Після реєстрації студент отримує пароль, який потім, за бажанням, зможе змінити в особистому кабінеті.

Личный кабинет на cambridge.ua: что это и зачем он нужен?

Зверніть увагу: в особистий кабінет буде завантажене ваше фото з Google-акаунту, яке не можна змінити. А для того, щоб відредагувати іншу особисту інформацію, наприклад, імʼя чи пошту треба звернутись до менеджерів.

Наразі в кабінеті доступна реєстрація на розмовні клуби. Тепер студентам не потрібно заповнювати одну і ту ж форму щоразу при записі на клуб. Інформація підтягується автоматично.

Одразу після заповнення всіх необхідних даних, студент отримуватиме лист, що підтверджуватиме успішну реєстрацію. А згодом, за день до події, також одержить лист-нагадування.

Огляд ресурсів

Після того, як ви виконаєте вхід до особистого кабінету — ви зможете побачити свої курси. як завершені, так і актуальні наразі

Особистий кабінет на cambridge.ua: що це і навіщо він потрібний?

На сторінці курсу можна знайти розклад, викладача, назву програми та типу курсу, назву підручнику до курсу та повідомлення від викладача. Ось який це має вигляд для студента:

Особистий кабінет на cambridge.ua: що це і для чого він потрібний?

Якщо наш студент неповнолітній та відвідує групи для дітей, молодших підлітків та підлітків, то його кабінет має спеціальні функції для батьків. Зокрема, найголовнішою формою звʼязку між батьками та викладачем є фідбек, який створює викладач після завершення кожного модуля. Фідбеки будуть відображатись в кабінеті батьків, де також можна переглянути:

  • теми, які проходили цього модуля в групі,
  • дати модульного тестування,
  • результати тестування,
  • розклад,
  • домашні завдання та їх результати (якщо це письмові роботи).

Ось як це виглядатиме для батьків нашого студента:

Переваги особистого кабінету

Простір для навчання, де вся необхідна інформація зібрана в одному місці, значно спрощує процес проходження курсу і впливає на мотивацію.

Зручна, адаптована та сучасна платформа допомагає вам зекономити час на пошуках домашнього завдання, посилання на урок чи заздалегідь дізнатись про заміну вашого викладача на іншого.

Все це впливає на наше бажання відвідувати уроки й навчатись!

Крім інформації про домашні завдання, додаткові матеріали, фідбеки від викладачів, кабінет стане зручним ресурсом для батьків, адже міститиме відомості про успіхи вашої дитини, а також доступні розмовні клуби для неї.

До речі, через кабінет також доступна реєстрація на івенти від Першого Кембриджського центру.

Крім того, в кабінеті можна буде звʼязатись з викладачем та поставити питання щодо свого навчання або навчання дитини. Також для створення більш комфортної та продуктивної комунікації студентів з менеджерами, в кабінеті можна обрати зручний спосіб для звʼязку. Зокрема:

  • поштою,
  • у Telegram,
  • у Viber,
  • або дзвінком на вказаний номер.

Личный кабинет на cambridge.ua: что это и зачем он нужен?

Змінити цей спосіб можна в будь-який момент у вашому кабінеті.

Особистий простір на First Cambridge Centre допоможе не губитись у месенджерах та листах на пошті важливій інформації, легко отримувати відповіді на будь-які запитання та витрачати менше часу на пошук та реєстрацію на додаткові навчальні події від нашого центру.

Загалом, це сучасний та комфортний спосіб взаємодії студента з нашим центром. Тож, якщо ви вже наш студент — переходьте за посиланням та відкрийте для себе новий простір для менеджменту навчання та комунікації! А ми наостанок нагадаємо — вказуйте тільки ту пошту, що вже записували при вступі на навчання.

Нехай в особистому кабінеті надалі ви будете бачити лише свої успіхи й нові варіанти для розвитку!

«Я хочу вивчати англійську, але…»: відповіді на поширені питання про навчання у нашому центрі

Дізнатись