Пройти тест онлайн

Наші сторінки в соціальних мережах для розвитку англійської

poleznye-online-resursy-ot-first-cambridge-education-centre
26.12.2022

Колись, замовляючи обід в ресторані, ми просто насолоджувались процесом прийманням їжі, але сьогодні цей процес став дещо тривалішим та складнішим. Адже, перш ніж скуштувати страву, ми її фотографуємо в Instagram, потім пишемо пост про обслуговування та інтер’єр у Facebook. А ще, коли є натхнення та час, описуємо кумедну розмову в Twitter, яку почули за сусіднім столиком, або знімаємо TikTok з офіціантом. Таким чином навіть обідаючи наодинці, ми беремо з собою всіх своїх віртуальних друзів і ділимося з ними побаченим.

Соціальні мережі давно перейшли з розділу “просто розваг” у повноцінну частину буденного життя. Ми тут знайомимось, спілкуємось, іноді сперечаємось, розважаємось і дізнаємось останні новини. І все ж, користь у цьому digital-житті теж є, оскільки ми вчимося та отримуємо нові знання. Тонни різноманітної інформації поглинають нас щодня, потрібно лише вихопити найкраще.

Віднедавна у First Cambridge Education Centre з’явився акаунт у Twitter, де ми публікуємо добірні жарти, меми та цікаві факти про англійську мову. Ажіотаж довкола цієї соцмережі поглинув і нас, тому відтепер чекаємо на підписки активних читачів. Гарантуємо вам chill out, неформальну атмосферу та актуальні твіти! За допомогою стислих та інформативних постів ми моментально підійматимемо ваш настрій!

Фановий контент про англійську

у Twitter

Саме тому серед широкої стрічки підписок, радимо додати ще кілька, підписавшись на сторінки освітнього центру у всіх соцмережах. З нас лише перевірена та якісна інформація!

Останні статті та новини про вивчення англійської, добірки лексики та корисних виразів регулярно оновлюємо в нашій спільноті Facebook. Там вже понад 34 тисячі підписників, тож ви просто зараз можете стати частиною дружнього community.

Хочу приєднатися

Facebook

Марафони з вивчення англійської, stories про життя центру та купа нових слів щодня з’являється в Instagram. Якщо ви не знали як можна попрощатися англійською, окрім як Goodbye, або як описати нестерпний характер сусіда — у нас точно знайдуться відповіді на всі питання.

Обожнюю Instagram!

Підписатися

У Telegram-каналі традиційно вчимо нові слова та граматичні правила, читаємо різноманітні статті про англійську та першими дізнаємося про круті можливості для навчання.

Корисна інформація

в Telegram

До речі, вже з 16 по 20 травня ми проводимо марафон в Telegram, а серед найбільш активних учасників розігруємо подарунки. Тож радимо поквапитись, аби першими вивчити всі вирази functional language й легко заговорити навіть з носієм мови.

Хочу перевірити свій рівень англійської

Просто зараз!

Для нових читачів нагадаємо й про блог, де ми пишемо і про Джеймса Бонда, і про “краша” українців, Бориса Джонсона, і про артиклі також не забуваємо.

Тож залишайтеся завжди online і в доброму гуморі разом з First Cambridge Education Centre.

Все буде Україна!