Пройти тест онлайн

Запрошуємо батьків на вебінар від Cambridge Assessment English

вебінар 3 лютого
26.01.2022

Якщо ваші діти старанно вивчають англійську в школі, гімназії, на курсах, у виші або з репетитором, у вас, як у дбайливих батьків, виникає природне бажання проконтролювати якість такого навчання. Однак всеосяжно оцінити ступінь засвоєння вашою дитиною знань можна тільки, якщо ви самі володієте англійською на достатньо високому рівні. 

На жаль, небагато батьків можуть похвалитися такими навичками, тому єдиним виходом в даній ситуації є незалежне оцінювання досвідченими фахівцями, яке, до того ж, підтверджується сертифікатом міжнародного рівня.

Також таке оцінювання допомагає учням більш чітко бачити ключові орієнтири та досягати найвищих стандартів. Іспити Cambridge Assessment English забезпечують концентрацію та темп, щоб підтримувати мотивацію до навчання на кожному етапі.

Тому ми раді запросити вас на безкоштовний вебінар, що його організовує наш партнер Cambridge Assessment English спеціально для батьків, які шукають кращі способи підтримки своїх дітей у вивченні англійської мови. Ви зможете ставити свої запитання прямо в ході вебінару, а експерти з Кембриджу відповідатимуть на найактуальніші з них в прямому ефірі.

Чекаємо на вас на вебінарі “Кембриджські іспити — скласти не можна провалити. Як допомогти своїй дитині у вивченні англійської?3 лютого 2022 року о 18:00 (за київським часом). Не упустіть свій шанс відвідати цю важливу подію, клацайте назву вебінару та реєструйтеся :).

До зустрічі!