Пройти тест онлайн

Стартувала реєстрація для участі в НМТ-2023

Стартовала регистрация для участия в НМТ-2023
6.04.2023

В Україні розпочалась реєстрація майбутніх абітурієнтів для участі в цьогорічному Національному мультипредметному тесті.

  • Форма реєстрації: електронна.
  • Тривалість: з 3 квітня до 3 травня.

Нагадаємо, сам мультипредметний тест триває 180 хвилин, протягом яких учасникові необхідно пройти всі блоки запитань.

Серед новинок цього року — запровадження мінімального прохідного балу, згідно з яким щонайменше 10% відповідей з кожної дисципліни повинні бути правильними.

Алгоритм реєстрації

Перше, що слід виконати, аби стати учасником тестування — це створити персональний кабінет на спеціальному сервісі від Українського центру оцінювання якості освіти, внести особисті, а згодом і реєстраційні дані.

Зокрема слід обов’язково обрати навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт, де майбутній вступник планує проходити НМТ. Складати іспит можна не лише в Україні, а й за кордоном.

Після внесення всієї необхідної інформації та копій документів дані надійдуть на обробку до регіонального центру.

Як ефективно вчити англійську мову?

«Путівник» для вічних студентів

Детальніше

Для того, щоб допомогти у виборі предмета додаткового блоку, Український центр підготував для користувачів демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Також є змога ознайомитися з локаціями, де можна пройти НМТ за кордоном.

Зверніть увагу! Після того, як інформацію буде надіслано на обробку до регіонального центру, слід час від часу перевіряти персональний кабінет. Це дасть можливість пересвідчитися, що ваші дані прийнято.

  • Якщо все виконано коректно, у кабінеті чекатиме повідомлення про успішну реєстрацію та можливість сформувати сертифікат.
  • Якщо виникли певні проблеми, користувачеві надійдуть вказівки щодо виправлення помилок реєстрації. Надіслати оновлені матеріали на перевірку до регіонального центру можна буде до 7 травня.

Серед недоліків можуть опинитися:

  • надання некоректної інформації;
  • відсутність копій документів або надання таких копій, які не відповідають вимогам;
  • неможливість застосування спеціальних умов, наданих у медичному висновку, для складання тесту тощо.

Хто вони, студенти First Cambridge Centre?

Історії, що надихають!

Детальніше

Після надсилання даних на обробку з 3 квітня до 7 травня у персональному кабінеті майбутній абітурієнт матиме змогу редагувати наступні дані:

  • населений пункт, де бажає пройти НМТ;
  • назву дисципліни додаткового блоку, з якого планує скласти іспит;
  • необхідність складання НМТ під час додаткової сесії.

Всі, хто бажає зареєструватися у Національному мультипредметному тесті можуть скористатися корисною відеоінструкцією, з якою буде простіше збагнути нюанси та правильно виконати всі реєстраційні кроки. І в результаті — згенерувати у персональному кабінеті через 7 днів сертифікат учасника.

25 цікавих англійських ідіом про навчання та студентів

Більше про ідіоми

Аналогічно до минулого року, учасникам мультипредметного тесту належить скласти іспит із трьох предметів, при цьому одна з дисциплін — пропонується на вибір.

Серед обов’язкових предметів цього року — українська мова та математика. Абітурієнти обиратимуть із таких дисциплін: біологія, фізика, хімія, історія України, іноземна мова. З-поміж мов майбутні студенти повинні будуть зупинитися на англійській, французькій, німецькій чи іспанській.