Пройти тест онлайн

У чому переваги корпоративного навчання англійської?

31.12.2015

Новий рік – якраз час замислитися про подальші перспективи своєї компанії. Для багатьох власників бізнесу приймання на роботу співробітників, які чудово володіють англійською мовою – одне з фундаментальних рішень при розширенні та виході на новий рівень. Але пошук нових співробітників з належним рівнем освіти – справа непроста, до того ж новачкам необхідно налагодити контакт з базовим колективом.

Зовсім немає необхідності змінювати старий, налагоджений колектив на новий, і наймати окремо співробітників виключно тому, що вони добре володіють англійською. Досить скористатися можливістю корпоративного навчання англійській. У цього метода є ціла низка переваг.

По-перше, у вас залишається все той же, налагоджений колектив, але – з новими вміннями та можливостями. Ви отримуєте актуальну інформацію за рівнем засвоєння матеріалу і володіння англійською для кожної окремої людини.

По-друге, корпоративні курси можуть слугувати фактором об’єднання для співробітників, що зазвичай добре відображається на якості роботи.

По-третє, при добре обраній програмі, на відміну від індивідуального навчання, кожен співробітник навчається за спеціальним планом саме тій речі, яка буде йому необхідна у роботі.

По-третє, корпоративне навчання позитивно впливає на лояльність робітників та їхнє ставлення до компанії, сама компанія ж набуває додаткової привабливості у своєму іміджі як організація, яка піклується про своїх співробітників.

Ну а обираючи саме наші корпоративні курси англійської, ви набуваєте цілу низку переваг, від ретельно підібраних викладачів, програм та методів навчання, до індивідуальних сертифікатів Cambridge English для кожного співробітника, зручного підбору часу та місця навчання.