Пройти тест онлайн

Вступна кампанія-2018 у самому розпалі

4.07.2018

enrollment-2018

Зовсім нещодавно, з 2 липня 2018, почалася вступна кампанія: випускники шкіл вже можуть реєструвати електронні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ , і ця можливість у них буде до 25 липня 2018 року. До ранку 4 липня МОН зафіксувало вже 50 812 зареєстрованих електронних кабінетів, 49 883 з них вже були активовані.

З того ж дня почалася реєстрація і випускників 9-х класів, які бажають навчатися на молодших спеціалістів, але вони подаватимуть свої документи лише у паперовому вигляді до приймальних комісій при коледжах та технікумах.

Нагадаємо, що абітурієнти, що зареєструвалися та активували свої електронні кабінети, зможуть подавати свої заяви до вишів з 12 до 26 липня 2018 року: максимально 7 заяв на 4 спеціальності при вступі на бюджет та без обмежень при вступі на контрактній основі. Електронні кабінети, що були зареєстровані у минулих роках, не будуть доступними.

Аби випускникам було легше проходити процедуру реєстрації, активації та подачі заяв, у МОН поділилися відеоінструкцією. Окрім того, пропонуємо ще раз  згадати ТОП-7 помилок вступної кампанії та оминати їх.

При заповненні електронних кабінетів знадобиться ввести номер, пін-код та рік отримання сертифіката ЗНО, серію та номер атестата, а також середній його бал, котрий абітурієнти мають розрахувати самостійно. Ще необхідно буде завантажити фото учасника кампанії та скан додатка до атестата (а для тих, хто поступає за сільським фактором – ще й довідки про реєстрацію).