Пройти тест онлайн

6 онлайн курсів англійської для вашого професійного розвитку

online
25.05.2020

Ні для кого не секрет, що знання англійської мови є неабиякою перевагою у вашому резюме і може сильно впливати на успішність кар’єри. Саме тому ми запускаємо онлайн курси англійської, які стануть для вас чудовою можливість вдосконалити свої знання через контент вашої професії — ви вивчатимете лише те, що потрібно вам у роботі!

Бізнес англійська

Для всіх, хто прагне навчитися доводити свою точку зору на ділових зустрічах, вести переговори з колегами ввічливо і дипломатично та підтримувати “small talk”; висловлювати припущення і пропонувати варіанти вирішення проблемних ситуацій в бізнесі, укладати контракти; досягати компромісу при вирішенні конфліктних ситуацій і культурних відмінностях; структурувати презентації, ефективно комунікувати на всіх етапах виступу; використовувати таблиці, графіки, діаграми та інші візуальні елементи в презентаціях. Писати супровідні та електронні листи, доповіді, листи-скарги, проводити телефонні переговори.

Повна програма курсу Business English для рівня В1+

Повна програма курсу Business English для рівня В2

Юридична англійська

Курс створений для спеціалістів, які працюють в юридичній сфері. Ви навчитеся спілкуватися з колегами на професійні теми та вести з ними усні й письмові переговори. Вдосконалите юридичну термінологію у різних сферах права.Покращите навички ведення переговорів та складання ділової кореспонденції. Навчитеся аргументовано висловлювати свою думку під час обговорення юридичних кейсiв, проведення дебатів та опрацьовувати граматичний матеріал, необхідний для професійної роботи в юридичній сфері.

З повною програмою курсу можна ознайомитися тут.

Англійська для публічних виступів

Хочете успішно проводити публічні виступи англійською? Тоді не проґавте дати реєстрації.

Програма курсу передбачає покращення усіх мовних навичок і поповнення словникового запасу, а також вивчення особливостей структури презентацій, стратегій роботи з аудиторією, техніки проведення виступів тощо.

З повною програмою курсу можна ознайомитися тут.

Англійська для переговорів

Програма цього курсу передбачає вивчення ефективних стратегій проведення переговорів і відповідних моделей поведінки, особливостей ділового спілкування з іноземними партнерами та побудови з ними міцних ділових стосунків, засвоєння навичок роботи з негативом і керування конфліктними ситуаціями тощо.

З повною програмою курсу можна ознайомитися тут.

Англійська для IT

Працюєте у сфері IT й хочете вдосконалити свою англійську для професійних цілей — цей курс для вас. Ви вдосконалите усі мовні навички, необхідні для спілкування та листування з колегами чи керівником на професійні теми, вивчите особливості написання супровідної документації, робочих листів і резюме, а також засвоїте навички для успішного проходження інтерв’ю англійською.

З повною програмою курсу можна ознайомитися тут.

Англійська для медиків

Якщо ви працівник медичної сфери, і хочете покращити мовні навички та поповнити свій словниковий запас професійною лексикою у таких медичних сферах, як кардіологія, акушерство, психіатрія, геріатрія та хірургія — цей курс саме для вас. Кожен урок — це практичне заняття, що передбачає читання медичних текстів, мовну практику та прослуховування діалогів на медичні теми.

Ви навчитеся легко та без помилок спілкуватися з колегами та пацієнтами англійською на різні медичні теми, зможуть описувати біль і симптоми пацієнта, пояснювати різні процеси та процедури тощо.

З повною програмою курсу можна ознайомитися тут.

 

Оберіть курс, який вас цікавить, заповніть заявку — і наші менеджери зателефонують вам, щоб розповісти більше про дистанційне навчання та записати на безкоштовне тестування вашого рівня англійської.