Пройти тест онлайн

7 підказок для підлітків, як вчити англійську швидко та просто

7 підказок для підлітків, як вчити англійську швидко та просто
27.07.2018

Знаєте приказку «A new language is a new world»? Дійсно, нова мова відкриває зовсім інший світ. Проте перед тим, як відкрити для себе цей новий світ, варто добряче попрацювати. Щоб зробити ваш шлях до вивчення англійської простішим і швидшим, а кроки впевненішими, користуйтеся наступними підказками.

Практика, практика та ще раз практика

Магія – це постійні тренування. Тож щоб оволодіти високим рівнем англійської, варто шукати чи навіть створювати для себе обставини, за яких ви будете практикувати мову. Підіть на зустріч Couch Surfer-ів, на мовний клуб чи перегляд фільму з обговоренням. Навіть якщо перші рази ви мовчатимете, вже незабаром відчуєте свою компетенцію і защебечете англійською.

Знайдіть те, що мотивує вас

Як і з будь-яким іншим заняттям, вивчення англійської буде веселішим і простішим, якщо у вас буде причина це робити. Тож з’ясуйте, навіщо вам англійська. Для подорожей? Тоді уявіть, скільки можливостей відкриє для вас мова. Для роботи? Візуалізуйте себе на омріяній позиції. Якою б не була ваша мета, тримайтеся за неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мова впливає на мислення

Learn hard and play hard

Якщо лише вчити правила, лексику та неправильні дієслова, можна знудитися вже за місяць. Тож додайте момент гри у вивчення мови. Наприклад, ви можете грати з друзями у крокодила англійською. Весело та ще й англійську повторюєте.

До речі, в Кембриджському центрі щосуботи проводять ігрові клуби. Тільки погляньте, скільки ігор ми приготували для наших гостей і студентів!

Не спішіть поперед батька в speaking

У вивченні іноземної мови природно спочатку багато часу виділяти на слухання та читання, а вже потім переходити до письма та говоріння. Адже, щоб добре щось робити, варто подивитися, як це роблять інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчимося слухати: 7 сайтів для аудіювання англійською

Не бійтеся говорити

Словник англійської мови величезний і поповнюється щодня, вимова складна та невластива для нас, а правила написання мають стільки винятків, що й самі правила забуваються. Ви не носій, а лише вивчаєте цю мову, тому помилятися, неправильно вимовляти чи вживати слова – це нормально.

А для того, щоб вам було простіше почати діалог із носіями мови, пропонуємо вам запам’ятати кілька дружніх запитань.

Дружіть з технологіями

Впевнені, що для вас аж ніяк не проблема. Адже ви щодня користуєтеся різними мобільними додатками. Чому б не завести собі робота-помічника у вивченні мови? Більш того, такі вчителі ніколи не критикуватимуть вашу англійську. Знайомтеся з вашими потенційними роботами-репетиторами за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 Instagram акаунтів для вивчення англійської

Говорити правильно – це level up

Спочатку потрібно подолати мовний бар’єр і почуватися впевнено, чи принаймні не боятися англомовного середовища. А далі рекомендуємо зважати на граматичні структури та правила. Не бійтеся виправлятися, коли помітили свою помилку. Не ображайтеся, якщо вас виправляють інші. Повірте, вони роблять винятково добру справу для вас.

Це загальні підказки, які підходять всім підліткам, котрі вивчають іноземну мову. А якщо вам потрібна допомога сертифікованих викладачів-провідників, тоді реєструйтеся на курс англійської для дітей. Адже осінній набір вже відкрито.