Пройти тест онлайн

Команда Cambridge.ua долучилась до благодійного забігу Go to the Future

Команда Cambridge.ua долучилась до благодійного забігу Go to the Future
17.06.2024

Подякувати героям та привернути увагу суспільства до теми інтеграції ветеранів із протезами у звичне життя. З цією метою команда Cambridge.ua долучилася до благодійного забігу. Різні дистанції подолали 11 працівників нашої школи.

Понад 50 тисяч українських бійців втратили кінцівки під час повномасштабної війни росії проти України. Про це йдеться у звіті МОЗ.

Щодня наші захисники долають непростий шлях реабілітації та опанування протезів. Для того, аби підтримати наших воїнів і показати, що вони не одні, фонд Future for Ukraine організував благодійний забіг Go to the Future.

У ньому взяли участь понад 1000 українців.

На заході вдалося зібрати майже 300 000 гривень, які фонд направить на протезування та реабілітацію військових зі складними випадками ампутацій.

Звісно, наша команда не могла пропустити таку благодійну ініціативу! Ми завжди намагаємось допомагати військовим, а фонд Future For Ukraine — вже наші хороші друзі. Навіть погода цього дня нагадала: неважливо що навколо — найголовнішими є твої переконання та внутрішній запал.

Катерина Пащенко, B2B Partnership Manager

Як пройшов захід?

Ранковий недільний дощ не зупинив охочих випробувати себе. Учасники бігли дистанції у 2 та 5 кілометрів, а також захисники з протезуваннями та відомі українці брали участь у командній естафеті.

Долали дистанцію навіть діти! А ті, хто не могли долучитись до забігу у Києві — приєднались онлайн.

Як пройшов захід?

Серед них і 11 працівників Cambridge.ua пробігли дистанцію з благодійною метою.

До слова, аби учасники забігу отримали додаткові подарунки цього дня, — наш центр надав 15 сертифікатів на безплатне відвідування розмовних англомовних клубів. Згодом організатори їх розіграють, тож слідкуйте за анонсами.

Наші враження

Цей забіг став для мене нагадуванням про цінність життя та неймовірну силу, яка є в людей. Зі мною поруч бігли люди з ампутованими ногами, люди з інвалідністю, і ми всі на рівних долали дистанцію під дощем, усміхались та раділи маленькій перемозі. Вдячна своїй команді за можливість взяти участь!

Тетяна Хоролець, Editor-in-Chief

Учасники події розповіли, що забіг залишив по собі приємний посмак і допоміг забути про рутинні проблеми на користь більш важливих думок.

Все пройшло дуже круто. Я отримала величезний буст енергії! А ще мене потішило, що багато людей не злякались дощу і прийшли підтримати наших військових. Такі події — це не лише корисний внесок у своє здоров’я та підтримку армії, а й чудовий тимбілдинг, який ще більше зближує людей.

Анна Романюк, SMM Manager

Cambridge.ua регулярно допомагає військовим та проводить свої благодійні заходи, щоб зібрати гроші на потреби наших оборонців. До слова, зараз триває літня серія англомовних розмовних клубів за донат. Як долучитись до благодійної ініціативи — розповідаємо тут.

Принагідно ще раз дякуємо нашим Збройним Силам за можливість продовжувати працювати та опікуватись освітою українців! ❤️