Пройти тест онлайн

Перший Кембриджський центр допомагає удосконалювати англійську представникам ЗСУ

Помогаем ВСУ усовершенствовать навыки английского
7.04.2023

Перший Кембриджський центр надав 8 місць для навчання на безоплатній основі для співробітників Головного управління звʼязку та кібербезпеки Генерального штабу Збройних Сил України.

Тепер фахівці опановуватимуть англійську на курсі «Розмовна англійська» для того, аби більш ефективно комунікувати на заходах міжнародного військового співробітництва ЗСУ.

Перший Кембриджський центр не стоїть осторонь подій в країні та використовує наявні ресурси для допомоги захисникам України, дітям та людям, постраждалим від війни.

Нещодавно ми розповідали про співпрацю з Благодійним Фондом «Добряк», які за участі нашого центру зібрали понад 100 тисяч гривень на допомогу дітям з синдромом Дауна.

Співпраця Першого Кембриджського центру та БФ «Добряк»: наші результати

Читати далі

Крім того, наш центр регулярно підтримує волонтера Андрія Бураховича, який купує, ремонтує та відправляє авто для Збройних Сил України на базі власного СТО.

Також кожен військовий ЗСУ може отримати в нашому центрі знижку на навчання на будь-який курс у розмірі 20%.

Ми щиро впевнені, що разом, спільними зусиллями наблизити перемогу та мирне майбутнє значно простіше! Тож пропагуємо не лише особистий розвиток, а й допомогу в цьому людям навколо, армії та державі.

Слава Україні!💙💛

7 фільмів про захисників, які варто переглянути англійською

Дізнатись