Пройти тест онлайн

Почати ніколи не пізно! Вивчайте англійську з рівня А1 у будь-якому віці

Почати ніколи не пізно! Вивчайте англійську з рівня А1
9.02.2023

Дуже часто перед вивченням нового багатьох із нас зупиняють певні упередження. Зокрема, одна з хибних думок стосується віку, інша — страху або соромʼязливості.

Тобто люди не наважуються навчатися, адже думають, що вже запізно або бояться починати “з нуля”. Насправді ж, ніколи не пізно та не соромно, особливо, якщо йдеться про вивчення того, що покращить ваше життя. А англійська мова точно у цьому списку!

Так, ми помітили, що багато студентів Першого Кембриджського центру відкинули свої сумніви та відкривають для себе англійську з рівня А1.

Що означає рівень англійської мови A1?

Дізнатися!

До кінця зими набір у групи триває, тож радимо вам поспішити, аби зайняти своє місце на курсі та вже за кілька місяців відчути перший результат.

Наразі на початковому рівні навчаються 37 студентів.

Якщо маєте сумніви щодо своїх знань — пройдіть безоплатний тест на визначення рівня володіння англійською. За допомогою нього ви перевірите не тільки знання граматики, а й навички письма та говоріння. Менеджери звʼяжуть з вами для проведення усної частини тесту, нададуть розгорнутий зворотний звʼязок та проконсультують у разі потреби.

Продуктивні групові заняття: міф чи реальність?

Розібратися!

До речі, багатьом людям подобається навчатися разом зі своїми друзями або ж взагалі усією сімʼєю. Наразі спостерігаємо тенденцію, що багато студентів спонукають відвідувати курси англійської у нашому центрі своїх батьків.

Це ще один аргумент на підтвердження того, що навчатися не пізно у будь-якому віці. Крім того, можна приблизно розрахувати, скільки часу потрібно для вивчення англійської у різному віці. Детальніше про необхідну кількість годин, яку потрібно відводити на заняття дорослим і дітям, читайте у цьому блозі.

Чому не варто відкладати англійську на “завтра”?

  1. Навчання — острівець стабільності та закономірності у вашому житті.
  2. Вивчення чогось нового розвиває ваші hard і soft skills.
  3. Освітні курси сприяють розвитку комунікаційних навичок та важливого вміння взаємодіяти у колективі.

Якщо ви готові підкорювати нові вершини — Перший Кембриджський центр чекає на вас! За додатковою інформацією звертайтесь до наших менеджерів за телефоном +38 044 299 52 35 або пишіть на електронну пошту info@cambridge.ua.

Відкривайте для себе англійську

Разом з нами