Пройти тест онлайн

Англійські книги для студентів із рівнем Intermediate

курсы английского в киеве
8.08.2018

Для того, щоб зрозуміти мову, потрібно відчути емоції, які вона передає, жарти, контексти, натяки. Хіба ж це можна зробити інакше, ніж вивчаючи твори кіномистецтва, літератури, та, звичайно, спілкуючись?

Ми вже писали про сайти з аудіокнигами, які допомагають вчити англійську. Тепер настала черга друкованих книг. Тож дивіться добірку, обирайте книгу та вирушайте у світ пригод англійською мовою!

Творець Вінні Пуха Алан Мілн усе життя стверджував, що він жодним чином не пише твори для дітей, що Вінні Пух — це книга про дітей, які живуть всередині кожного з нас. Сина Алана звали Крістофер Робінс, а в одному з віршів, які батько присвятив своєму синові, у нього з’явилася іграшка ведмежа. Нічого не нагадує?

Перша книга вийшла ще у 1926 році, та й досі не втратила своєї популярності. Мабуть, через те, що йдеться в ній про дитинство — чисте, світле, щире, наївне. Тому що написана вона з великою любов’ю. До свого сина і до дитини в кожному з нас.

Один із найвідоміших творів Моема. Шедевр письменника побачив світ ще у 1915 році, але досі не втратив свою гостроту й актуальність. Адже в романі йдеться про молодого чоловіка, який шукає, де себе застосувати в житті, шукає своє місце та призначення. Життя приготувало для нього багато перешкод та випробувань, перш ніж головний герой розгадає цю загадку. Чи пройде через терни до зірок сирота Філіп Кері, читайте в романі.

Шоу за допомогою музики, музичних прийомів намагається передати характери своїх героїв. “Серенада”, як ви могли б зрозуміти із назви, не виняток. Річ у тім, що письменник сам дуже добре розумівся на музиці. Ба більше, він вважав, що музика потребує виняткової глибини для її розуміння.

Шоу обожнював Моцарта, його твори вважав ідеальними дорогоцінними витворами мистецтва, про що неодноразово згадує у творі. Любов до музики транслюється в “Серенаді” дуже явно.

Голдберг, американський карикатурист, письменник, інженер-винахідник у всю свою діяльність додавав трішки абсурду. Наприклад, у серії його карикатур зустрічається “машина Руба Голдберга”, яка за розмірами займає всю кімнату, а виконує найпростішу функцію — з одного кінця кімнати в інший підносить до рота ложку. Не виняток і його твір “Мистецтво заради серця”.

Головний герой буквально починає займатися мистецтвом заради серця, коли потрапляє в клініку після серцевого удару. Він малює некрасиві картини, але одного разу виставляє одну з них, і її відразу купують.

Що є мистецтво? Чи має бути мистецтво голодним? Чи поряд ідуть мистецтво і гроші? Читайте Руба, він розповість.

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про 5 сайтів, де вчити англійську лексику дорослим.